Esipuhe Palaute Webinfo Ota yhteyttä
  Alkuun
  Helsinki
  Hotellit
  Juhlatilat
  Kirkot
    Kronikka
  Kulttuuria
  Kulkuyhteydet
  Museot
  Ravintolat
  Tehtävää&Nähtävää
  Yrityspalvelut
     
etusivu > helsingin ravintolat > ravintola Casaro

Ravintola Casaro

Tunnelmallinen Casaro on intiimi 24-paikkainen Ala Carte -ravintola Lapinlahdenkadulla. Pienessä ja viihtyisässä ravintolassamme ateriat valmistetaan rakkaudella ruokaan ja herkulliset maut tarjoavat uudenlaisia makuelämyksiä.

Tarjoamme tuttujen välimerellisten tuorepastojen, tapaksien, grillattujen scampien, paistettujen vihersimpukoiden ja mehevien lammasruokien lisäksi Lähi-Idän keittiön makuhermoja hemmottelevia herkkuja. Erikoisuutenamme on maittava Meze.

Lähi-Idän alueen klassikko Hummus valmistetaan ravintolassamme alusta loppuun itse, joten sen koostumus on suussa sulavan pehmeä. Makuelämyksiä tarjoavat myös Lähi-idän tapaan maustetut lihavartaat sekä keittiömestarin erikoisuus - Maklupa. Unohtamatta omalla reseptillämme valmistettuja pehmeitä ja rapeiksi paistettuja Falafeleja.

Lämminhenkisessä Casarossa keittiö avautuu saliin: asiakkailla on koko ajan suora yhteys kokkiin ja ruokaa odotellessa voi jo nauttia vedet kielelle nostavista tuoksuista. Avokeittiömme antaa myös erinomaiset puitteet kokkikouluillemme, joita järjestämme tilauksesta.

Hyvän aterian kruunaa laadukas viini , joita löytyy viinilistaltamme niin Espanjasta, Italiasta, Libanonista kuin Israelistakin.

 

   
  Ravintola Casaro
Lapinlahdenkatu 6
00180 Helsinki
   
P
(09) 586 5202
W
casaro.fi
 
  Avoinna
  ti-la 15-24
   

Kokkikurssi

Kokkikurssi on hauska ja mieleenpainuva tapa viettää iltaa tiimisi
jäsenten kesken. Järjestämme ja räätälöimme toiveittesi mukaisen
kokkikoulun ravintolassamme. Kun kokkaamme yhdessä, saat hyviä
vinkkejä siitä, kuinka syntyy herkullinen ateria esimerkiksi Välimeren
tai Lähi-Idän tapaan.

Soita ja kysy lisää ti-pe klo 14-16

© TriniMedia International Oy 2005-2007